Search
Search

Oproep om kennis over het Julianapark te delen

Onze wijk is vooral de laatste jaren een gezonde mengeling geworden van oude en nieuwe bewoners, een prima ontwikkeling.
Het idee is ontstaan om op deze website gegevens te verzamelen betreffende het ontstaan of de geschiedenis van het Julianapark.
De gedachte is dat er op deze website een mix ontstaat van afbeeldingen van oude foto's, ansichtkaarten aangevuld met  verhalen/anekdotes over de geschiedenis van de wijk.
zaterdag 20 maart 2021
Categorieën: Nieuws
Tags:
Nieuwjaarsborrel: 6 februari

Nieuwjaarsborrel: 6 februari

Onder het motto “beter laat dan nooit” wil ik iedereen graag uitnodigen voor de nieuwjaarborrel. De nieuwjaarborrel is elk jaar weer een leuk moment om weer eens bij te kletsen met iedereen uit de wijk, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.
donderdag 16 januari 2020
Categorieën: Nieuws
Tags:

Het huis met het rieten dak

Op de afgelopen nieuwjaarsborrel, 23 januari 2019, zou ik iets vertellen over onze wijk en mijn zoektocht naar de geschiedenis van ons huis. In de veronderstelling dat ik een kwartier vol moest kletsen (wat mij normaal gesproken niet veel moeite kost) had ik een heel verhaal voorbereid. Het bleek een misverstand. Er was slechts tijd voor een paar anekdotes.

Na afloop bleek dat er veel mensen waren die toch graag het hele verhaal wilden horen. Het zou een leuk stuk voor de website zijn. Met als voordeel dat er wat foto’s bij geplaatst kunnen worden.

Dus bij deze.

Een aantal details laat ik weg uit privacyoverwegingen van onszelf of eerdere bewoners.

 

vrijdag 1 februari 2019
Categorieën: Nieuws
Tags:

Nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 13 januari 2018

Uitnodiging voor de Nieuwjaarsbijeenkomst in Gasterij De Zeuven Heuvels op zaterdag 13 januari 2018 om 19.30 uur.

donderdag 28 december 2017
Categorieën: Nieuws
Tags:

Wijkhelden schonen Wezep op: loop mee!

Op vrijdagmiddag 24 november lopen de eerste Wezepse wijkhelden met wethouder Harm Westerbroek door hun wijk. Ze gaan daar afval prikken om zo hun buurt netjes te houden.

zondag 19 november 2017
Categorieën: Nieuws
Tags:
RSS
Copyright 2024 Apada Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top