Search
Search

Oproep om kennis over het Julianapark te delen

Auteur: Marcel/zaterdag 20 maart 2021/Categorieën: Nieuws

Onze wijk is vooral de laatste jaren een gezonde mengeling geworden van oude en nieuwe bewoners, een prima ontwikkeling.
Het idee is ontstaan om op deze website gegevens te verzamelen betreffende het ontstaan of de geschiedenis van het Julianapark.
De gedachte is dat er op deze website een mix ontstaat van afbeeldingen van oude foto's, ansichtkaarten aangevuld met  verhalen/anekdotes over de geschiedenis van de wijk.

In het verleden hebben er recreatiewoningen gestaan in het gebied "Wezepsche Heide". Mochten er bewoners zijn die hier kennis of afbeeldingen willen delen is ook deze informatie welkom.

Hopelijk kunnen we gezamenlijk een beeld laten ontstaan van onze wijk en haar verleden. Voor de oudere bewoners geldt dat er de mogelijkheid voor een terugblik naar het verleden ontstaat, voor de nieuwe bewoners leuk om zich te verdiepen in het ontstaan van de wijk.

Mocht u in het bezit zijn van oude foto's, ansichtkaarten of verhalen welke mogen worden gedigitaliseerd(waarna u ze uiteraard weer terug ontvangt) houden wij ons aanbevolen. Mocht u problemen hebben om oude herinneringen op papier te zetten bestaat ook de mogelijkheid dat, met uw toestemming, deze eventueel bij u thuis worden opgenomen. Uiteraard met inachtneming van de huidige Corona maatregelen!

Jelle van Brussel(Prinses Beatrixlaan 8) heeft zich bereid verklaard alle informatie te verzamelen.
U kunt hem bereiken via mailadres jellevanbrussel@yahoo.com of via telefoonnummer 06 - 47565212.

Met vriendelijke groet,

Jelle van Brussel


 

Print

Aantal maal bekeken (498)/Comments (0)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Copyright 2024 Apada Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top